De beroepskeuzetest; plan je loopbaan Een verkeerde keuze is snel gemaakt en kost relatief veel moeite om te herstellen. Dit terwijl succes voorspelbaarder is dan menigeen denkt. Het lijkt wel eens zo dat mensen minder tijd besteden aan hun loopbaankeuzes dan bijvoorbeeld aan het kopen van kleding. Zij vragen zich daarbij wel af of een bepaald kledingstuk wel of niet past bij hun waarden of persoonlijkheid. Wanneer bepaalde kleding niet bevalt hoor je ze vaak letterlijk zeggen dat ze zich er niet zo lekker in voelen. Zo is het ook bij het maken van een loopbaankeuze. Welke baan, welk soort werk past goed bij wie je bent? Welke loopbaan sluit aan bij wat je belangrijk vindt en waar voel je je goed bij?

Met een professionele beroepskeuzetest kun je antwoorden vinden op deze vragen.

Op 123test staat een uitgebreide professionele beroepskeuzetest.

Een IQ van maar 100? Veel mensen reageren teleurgesteld als ze een IQ score hebben van rond de 100. Ze denken dan ten onrechte”: “Dat is toch helemaal niet goed?” Een score van 100 is echter helemaal zo slecht nog niet.

Een IQ van 100 betekent namelijk dat de helft van de mensen minder hoog scoorde. En wist je dat het gemiddelde IQ van mensen met een academische opleiding 115 is?

Scores van meer dan 130 komen slechts in 2,5% van alle gevallen voor.

Wil je weten wat jouw IQ is? Doe dan de IQ test van 123test.