Voeljegezond.nl is in 2002 opgericht door Patrick Kerssemakers.

Voeljegezond.nl is begonnen als webwinkel met producten voor het bereiken van een gezond gewicht.

Goede informatievoorziening, uitstekende service en een ruim assortiment kwaliteitsproducten zijn de pijlers van Voeljegezond.nl.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met allerhande gezondheidsproducten. De expertise over dergelijke producten hebben wij ontwikkeld door actief gezondheidsbeurzen te bezoeken.

We laten ons uitgebreid voorlichten door de ontwikkelaars van de producten en nemen geen genoegen met enkel de informatie van de leveranciers.

Het lezen van vakbladen en bezoeken van seminars, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gezondheidsproducten gebied, beschouwen wij als vanzelfsprekend. We gaan gericht op zoek naar de beste producten op de markt.

Vanwege de combinatie van onze kennis en service profileren wij ons met de slogan:

Alles voor een gezonde leefstijl eenvoudig besteld en thuisbezorgd.

Bloeddrukmeters, thermometers, hartslagmeters en weegschalen zijn opgenomen in de collectie voor de controle van uw gezondheid. Een verandering in een van deze waarden kan namelijk reden zijn om extra aandacht aan uw gezondheid te schenken.

Onze visie is dat controle en oplossingsgericht denken aan de basis van een goede gezondheid staat. Daarom hebben wij oplossingen voor allerlei kleine en grote gezondheidsproblemen in ons assortiment. We bieden uiteenlopende producten om allergieën te bestrijden.

Daarnaast kunt u hier terecht voor producten die misschien een minder acute noodzaak hebben, maar wel dankbaar ingezet kunnen worden.

Denk aan lichttherapie, lichaam-verzorgingsproducten en massage-apparaten.

Nu we een gevestigde naam in de markt zijn en een duidelijke koers varen zijn de plannen voor de toekomst eenvoudig. We blijven ons assortiment binnen de gezondheidbranche uitbreiden en leggen daarbij de nadruk op kwaliteit.

Ook blijven we kritisch naar het huidige assortiment kijken. De prijzen kunnen we scherp  houden omdat Voeljegezond.nl onderdeel van fonq is.