Wie is Triathlonshop.be?

Op de site van Triathlonshop.be vindt u een ruim aanbod aan high-end zwem-, loop-, -fiets en specifiek triathlon/duathlon materiaal.

Triathlonshop.be is de eerste en enige online shop die zich volledig toespitst op zwemmers, fietsers, lopers, duatleten en triatleten. Het aanbod is zeer ruim en gaat van zwembrillen tot wetsuits, binnenbandjes tot fietstrainers, loopshirts tot schoenen, racebelts tot voeding. Triathlonshop.be is voornamelijk actief op de Belgische en Nederlandse markt. De site is tevens toegankelijk in het Engels en daardoor heeft de Triathlonshop.be ook een klein aandeel klanten uit Spanje, Frankrijk en GB en Italië.

Waardering consument

De klanten van Triathlonshop.be zijn voornamelijk particuliere sporters en clubs die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaand materiaal.

Door het zeer ruime aanbod en het aanwezig zijn van artikelen uit de drie sporttakken is deze website uniek in de branche. Bovendien kunt u bij Triathlonshop.be artikelen verkrijgen die niet gemakkelijk in een gewone sportwinkel te vinden zijn.

Assortiment

In het assortiment vindt u zwem, fiets, loop en specifieke triathlon producten. Het productgamma bestaat uit kleding, materiaal, accessoires, voeding en lectuur.

Service

Goede bereikbaarheid via email en telefoon

Duidelijke indicatie van de leveringstermijn

Duidelijk fotomateriaal en maattabellen

Inruilen bij verkeerde maat is mogelijk

Uitgebreid pakket aan extra diensten (eigen beheer persoonlijke gegevens, historiek van de bestellingen, verschillende leveringsadressen)

Veilige betalingsmogelijkheden (VISA, Mastercard, Bancontact, Dexia Online, KBC Online, ING Home Pay)

Unizo e-commerce label