Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs.

Een zender die naar gras ruikt, van de clubs en voor de fans. Voor de ware liefhebber biedt het kanaal al het moois wat voetbal te bieden heeft. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan met deskundige analyses van onder anderen Jan van Halst, Jaap Stam en Guus Hiddink.

U kunt simpelweg niet dichterbij het voetbal komen dan met Eredivisie Live. Bovenop de uitgebreide berichtgeving en uitzendingen rondom de Eredivisie is ook doordeweeks regelmatig veel (inter)nationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker, Jupiler League, FA Cup en de EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje.

Naast de vele live wedstrijden is er op Eredivisie Live bovendien veel extra's te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League.

De mooiste doelpunten, Club TV, documentaires over de grootste clubs in de wereld en het 'Eredivisie Magazine' met het laatste nieuws van en over alle clubs. Iedere zondag biedt '90 Minutes' een compleet overzicht van het speelweekend en beschouwen Wilfred Genee en Johan Derksen op hun geheel eigen wijze na in 'Doordekken'. Eredivisie Live is bij verscheidene TV aanbieders ook in HD te ontvangen.

Met Eredivisie Live hoeft u geen moment meer te missen. En wat het nog aantrekkelijker maakt: met een abonnement steunt u rechtstreeks uw favoriete club.