Deonlinedrogist.nl is de grootste 100% internetdrogisterij in Nederland.

Met ruim 15.000 unieke voorraadhoudende artikelen wordt het breedste assortiment gevoerd in de markt.

Dit assortiment wordt wekelijks bijgewerkt zodat altijd het meest actuele aanbod drogisterijartikelen beschikbaar is voor de klant.

De aangeboden producten strekken zich uit van een verscheidenheid aan zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten en afslankmiddelen, tot voorbehoedsmiddelen en specifieke vitaminepreparaten en supplementen.

De bijbehorende parfumerie levert verder alle bekende nationale en internationale parfum- en cosmeticamerken. Deonlinedrogist.nl levert deze producten snel.

Artikelen die besteld zijn voor 20.30 worden de volgende dag uitgeleverd. Het is de verwachting dat deze verzendtijden in de toekomst nog verder verruimd worden.

De webwinkel is professioneel ontwikkeld in samenspraak met enerzijds drogisten en anderzijds ICT-specialisten met als doel het grote assortiment op een logische wijze te structuren.

Gemakkelijke navigatie en informatievoorziening staan centraal. Dit wordt ondersteund door uitgebreide productbeschrijvingen, bijsluiters en professioneel advies (alle advies-vragen worden behandeld door één van de gediplomeerd drogisten).

Ook hecht Deonlinedrogist.nl veel waarde aan discretie. Bestellingen worden altijd neutraal en discreet verpakt en alleen verstuurd aan de geadresseerden. De dienstverlening wordt gelukkig als zeer positief ervaren.

Op basis van de gezamenlijk meer dan 1000 klantenbeoordelingen bij onafhankelijke partijen trustpilot.nl en beslist.nl wordt Deonlinedrogist.nl gewaardeerd als ‘uitstekend’.

Het scoort daarmee aanzienlijk hoger dan de concurrenten.

Naast betalen via de gebruikelijke manieren (ideal / paypal / overboeking/ mr. Cash) biedt Deonlinedrogist.nl ook achteraf betalen aan via incasso en acceptgiro.

Deonlinedrogist.nl onderhoudt nauwe relaties met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor is het goed op de hoogte van trends, goedverkopende producten en interessante product-introducties.

Links

American Sports direct leverbaar

8000+ drogisterij-artikelen direct leverbaar

Erotische artikelen discreet verpakt en verstuurd!

Sportblessures?

Sportsupplementen?

Vitamines en supplementen