De Nationale Parfum Bon is voor zowel particulieren als bedrijven een ideaal geschenk!

Een zeer persoonlijk cadeau, die de ontvanger toch zelf kan uitzoeken!

Voor verjaardagen, Vaderdag, Moederdag of zomaar… een cadeau uitzoeken blijft lastig. De meeste mensen hebben al zo veel.

Met de Nationale Parfum Bon is het altijd raak want keuzemogelijkheden voor de ontvanger zijn ruim en toch heel overzichtelijk. De begeleidende wenskaart met een eigen persoonlijke tekst maakt er echt een leuk cadeau van.

Op www.parfumbon.nl kies je een bonbedrag en passende wenskaart uit. Vervolgens voer je een persoonlijke tekst in op de kaart in en geeft aan wanneer de bon bezorgd moet worden.

Als dat vóór 12.00 uur gedaan wordt, wordt de bon de volgende dag al bezorgd. Wie hem ontvangt kan kiezen uit een ruim assortiment merkparfums, Rituals pakketten, maar ook uit heel veel uiteenlopende tijdschriftabonnementen en dvd’s.

Met de Nationale Parfum Bon bepaal je dat dus gewoon lekker zelf.

Beschrijving Giftbox Perfume

Naar aanleiding van de verfilming van het boek 'Das Parfüm' van Patrick Süskind heeft De Nationale Parfum Bon een giftbox laten ontwerpen, geheel in de stijl van de film.

Dit prachtige geschenk bestaat uit het boek ' 'Het Parfum', een heuse workshop om zelf parfum te maken (inclusief werksetje, uitgebreide uitleg en een set etherische oliën) en natuurlijk een Nationale Parfum Bon naar keuze!

Stuur mij een informatiepakket van de Parfumbon Een uitgebreid informatiepakket voor bedrijven met onze brochure en voorbeeldbon, wordt u toegezonden als u het contact-formulier volledig invult.

Parfumbon.nl Een persoonlijk geschenk waarbij de ontvanger zelf een cadeau kan uitzoeken!