A3 Ballon B.V. is een ervaren en professioneel ballonvaart bedrijf sinds 1986.

Het bedrijf is gespecialiseerd in passagiers ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven in geheel Nederland. A3 Ballon is lid van de branchevereniging PBN, KNVVL, BBAC en MKB en als enige in de ballonvaart branche TÜV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.

A3 Ballon B.V. beschikt over maar liefst 15 heteluchtballonnen. Naast de gebruikelijke 2, 5, 8, 12 en 15 persoons-ballon, heeft A3 Ballon B.V. ook de grootste operationele heteluchtballon ter wereld (maximaal 24 personen). Hierdoor is A3 Ballon in staat passagiersvaarten te verzorgen voor groepen van 1 tot wel 250 personen tegelijk!

Daarnaast biedt A3 Ballon vele speciale vaarten aan, waaronder trouwen in een ballon, varen in een rolstoel-mand, skydive uit een ballon en ochtend-/nachtvaarten.

De opstapplaatsen van A3 Ballon liggen verspreid over 26 vaste locaties in heel Nederland. Het boeken van een ballonvaart is al mogelijk vanaf €95. U krijgt  €5 korting bij een online bestelling van een standaard Ballonvaart Ticket.

Het hoogseizoen vindt plaats in de periode van maart tot en met september. In de periode van oktober tot en met februari zijn met name ballonvaarten voor groepen, waarbij vertrek vanaf eigen locatie mogelijk is.